Fox’un merakla beklenen yeni dizisi “Kirli Sepeti” ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne?

Fox'un başrollerinde Ayça Bingöl ile Serkay Tütüncü gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi Kirli Sepeti ekibi okuma provasında buluştu.. Peki Kirli Sepeti dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Kirli Sepeti dizisi ne zaman yayınlanacak? Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne? Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kirli Sepeti dizisi nerede çekilecek? Ayça Bingöl kimdir? Serkay Tütüncü kimdir? Ceren Moray kimdir?

featured

Yapımını MED Yapım’ın üstlendiği FOX’un yeni iddialı dizisi Kirli Sepeti‘nin okuma provası gerçekleşti.

 

Başrollerinde Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel gibi isimlerin buluştuğu “Kirli Sepeti” dizisinin okuma provasında ekip tam kadro buluştu ve eğlenceli anlar yaşadı.

Ayrıca başroldeki isimlere Cansu Tosun, Bestemsu Özdemir, Devrim Yakut, Serhat Kılıç ve Deniz Sarıkaş gibi oyuncularda eşlik edecek.

Kirli Sepeti” dizisinde lüks bir sitede çalışan hizmetçilerin gözünden yaşanan entrikalar ve üstü örtülen sırlar anlatılacak. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi, çok yakında FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir