FOX TV’nin iddialı iki dizisi Cuma akşamı için çarpışıyor! Son Yaz mı, Aşk Mantık İntikam mı?

featured

Birce Akalay, Onur Bay, Yasmin Erbil ve Yılmaz Bayraktar gibi önemli isimler Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda kadroda yerlerini aldı. İzleyicilerin aklını kurcalayan konu ise yayın günü…

Son Yaz bilindiği üzere geçen sezon Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanıyordu. Ancak kanal yaz dönemi için Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisini yine Cuma akşamları yayınlamaya başladı.

Son Yaz dizisi geldiğinde ne olacak? İşte bu soru birçok dizi hayranının kafasını bulandırıyor. Gelen son bilgilere göre Son Yaz’ın günü değişecek.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre Aşk Mantık İntikam’ın Cuma akşamları devam etmesini isteyen Fox TV’nin, Son Yaz dizisini ise Cumartesi günleri yayınlaması bekleniyor.

Son Yaz için bu karar iyi mi olur yoksa kötü mü? Hafta sonu izleyici sayısı düşüyor ve hafta sonu reyting elde etmek kış döneminde zorlaşıyor… Ayrıca Gönül Dağı gibi TRT1’in oturmuş bir projesi var. Atv ekranında ise büyük çıkış yapan Kardeşlerim dizisi yine Cumartesi akşamları yayınlanacak.

Son Yaz dizisi eğer yeni gününde yayınlanır ise bu durumun diziye olumsuz yansıması mümkün… Ancak Cuma akşamları diğer kanalların hangi yapımlara yer vereceği ve rekabetin ne kadar sert olacağı da henüz belli değil.

Son Yaz için şimdilik iyi gibi görünmeyen yayın günü değişikliği, ilerleyen dönemde yeni dizilerin başlaması ile değişebilir. En azından Son Yaz’ın kendi seyircisini Cumartesi gününe taşıması durumunda Kardeşlerim ve Gönül Dağı ile birlikte üst sıralarda yer alması bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir