Fondaş medyanın gedikli mizantropu Emin Çapa TEKNOFEST’i hedef aldı: “Bize ne faydası var”

Daha önce Karadeniz’deki 58 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin bulunmasından rahatsız olan fondaş medyanın tetikçi gazetecisi Emin Çapa bu sefer de TEKNOFEST'i hedef aldı. Çapa, “Siz bu Teknofest'i ne zannediyorsunuz? Bize ne faydası var? TEKNOFEST dediğiniz panayır. Topluyorsunuz binlerce insanı, oraya buraya bakıyorlar” dedi.

featured

Türkiye’nin yerli ve milli imkanlarla üreterek savunma sanayinin gücüne güç kattığı teknolojileri hedef alan müzmin muhalifler son olarak milli teknolojilerin tanıtıldığı etkinlikleri hedef aldı.

Ayakları yere basmayan TEKNOFEST, İstanbul’da yoğun katılım oranıyla tüm coşkusuyla devam ederken CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Emin Çapa bu durumdan rahatsız olduğunu ifade etti.

TEKNOFEST’İ HEDEF ALDI

Gençlerin çeşitli branşlarda yarışarak kendilerini geliştirdikleri ve özgüven sağladıkları festivali eleştiren Çapa, “Bu TEKNOFEST’i ne zannediyorsunuz? Bize ne faydası var? Panayır. TEKNOFEST dediğiniz panayır. Orda bir şeyler var insanlar gidiyor, bakıyorlar. ‘Ay ne kadar güzel, ay çok güzel şeyler yapıyoruz.’ Tabiki yapacağız. Ama TEKNOFEST ile teknoloji ve bilimde ilerleyeceğiz gibi bir mavalı bize okutamazsınız. O bir panayır. Topluyorsunuz binlerce insanı oraya buraya bakıyor. Tamam bakmalılar zaten, özenmeliler zaten” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir