Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesinden muhalefete “HDP” tepkisi

HDP ve PKK ile kurulan millet ittifakına tepki gösteren Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun annesi Özlem Erdem," Biz vatanseverler, vatan hainlerine asla karşıt görüş demeyiz vatan haini deriz" ifadelerini kullandı.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gitti. Seçim Cumhur İttifakı’nın Meclis’teki ezici üstünlüğüyle sona ererken Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı. Seçim sonuçları Millet İttifakı üyelerini adeta dumura uğrattı. Seçim sonucundan istediğini alamayan partilerden birisi de İyi Parti.

SEYİTHAN İZSİZ MİLLETVEKİLİ OLDU

Milletvekili aday listelerinden gösterdiği isimlerle tepkileri çeken İyi Parti’de ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katili Nurullah Semo’ya burs verdiği ortaya çıkan Seyithan İzsiz, İstanbul’dan milletvekili seçildi.

Birçok kesimin tepki verdiği olay sonrası bir açıklama da Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Erdem’den geldi.

ÇAKIROĞLU’NUN ANNESİNDEN MUHALEFETE SERT TEPKİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdem, muhalefetin terör örgütüyle birlikte yürümesine lanet okudu.

“HAİNE KARŞIT GÖRÜŞ DEMEYİZ VATAN HAİNİ DERİZ”

Erdem açıklamasında, “Biz vatanseverler, vatan hainlerine asla karşıt görüş demeyiz vatan haini deriz” ifadelerini kullandı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Erdem yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar sabırla sustum ama artık yeter… Oğlumun, aslan parçamın adını sizin pis siyasetinize hangi hakla alet ediyorsunuz. Evet, oğlumun çözüm sürecinde şehit edildigini de asla unutmadım. Ama yusuf yüzlüm PKK’lı hainler, teröristler tarafından şehit edildi. Soruyorum size şimdi; sizin Millet İttifakı’nın içinde HDP var mı var, Ahmet Davutoğlu var mı var. HDP neden aday çıkartmadı? HDP’nin bulunduğu illerde kim yüksek oy aldı. Şimdi gelelim benim yüreğimin paramparça olmasının sebebine. Seyithan İzsiz’i milletvekili yaptınız. Oğlumun katiline burs vermiş kişiyi! Oğlumun katilinin ailesinin düğününe katılmış bir kişiyi! “Yok efendim ben burs verdiğim kişileri araştırmam”. Oğlumun şehit edilmesinden sonra vermiştin sen bu bursu, nasıl tanımıyorsun! Yayınladığı açıklamasının başını okuduğum anda devamını okumadım. Neden biliyor musunuz? ‘karşı görüş’ demiş. Biz vatanseverler, vatan hainlerine asla karşıt görüş demeyiz ‘vatan haini’ deriz. Nokta!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir