Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’te 100 bin kişilik coşkulu kalabalığa hitap etti

Deprem bölgesindeki ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan, 100 bin kişinin mitinge katıldığını açıkladı.

featured

Türkiye Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarını hızla sarmaya çalışıyor.  Deprem felaketi 43 bini aşkın canımıza mal oldu. 11 deprem bölgesi adeta enkaz yığınına dönerken, afetin ilk anlarından itibaren devlet tüm gücünü seferber etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı üyeleri bir an olsun deprem bölgesinden ayrılmadı.

ERDOĞAN DEPREM BÖLGESİNDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesindeki ziyaretlerini Gaziantep’te sürdürdü.

Coşkulu kalabalığın karşıladığı Gaziantep’te Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara hitap etti.

100 BİN KİŞİLİK KALABALIĞA HİTAP ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yolda gördüklerimizin dışında alanda 100 bin kişi var” dedi. Desteklerini bir an olsun eksik etmeyen Gaziantep halkına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

“Bu vesileyle 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakına verdiğiniz yüzde 60’a yakın oy oranı ve 9 milletvekili için sizlere şükranımı sunuyorum. Cumhurbaşkanlığında yüzde 70’e hazır mıyız?”

“CAN SIKICI SEVİYELERE GELDİ”

Konut fiyatları ve fahiş ev kiralarıyla ilgili de konuşan Erdoğan şunları aktardı:

“Konut fiyatları ve kiralar ülkemizin her yerinde can sıkıcı seviyelere geldi. Bu sistemi tetikleyen pek çok sebep olduğunu biliyoruz.

Bu sorunun çözümü için iki ayrı kanalı kullanacağız. Fahiş kira artışı yapanların ümüğünü sıkacağız, ümüğünü. İkincisi TOKİ ile yeni tedbirler alacağız. 1+1, 2+1 gibi konutlarla vatandaşlarımızın sıkıntısını gidereceğiz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir