Fikri Gökçe, ocakta yemeğini bırakarak evden kaçan eşi Arife Gökçe’yi bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu

Müge Anlı'nın programında işlenen Arife Gökçe'nin kaybolması olayı herkesi şok etti. Fikri Gökçe, 64 yaşındaki eşi Arife Gökçe'nin ocakta yemeğini bırakarak terlikleriyle evden çıkıp gittiğini ve kendisinden 5 gündür haber alınamadığını söyledi.

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp olayı gündeme geldi. Fikri Gökçe, yarım asırlık hayat arkadaşı Arife Gökçe’nin 5 gündür kayıp olduğunu söyleyerek programa başvurdu. Fikri bey, Arife’nin ocakta yemeğini bırakarak evden gittiğini söyledi. Fikri beyin kayıp olayıyla ilgili iddiaları ise dikkat çekti. İşte detaylar…

ARİFE GÖKÇE’NİN BAŞINA NE GELDİ

Başta Arife Gökçe olmak üzere köydeki çok sayıda kadının telefonuna bir adam tarafından müstehcen cinsel içerikli mesajların gönderildiğini belirten Arife’nin ailesi 64 yaşındaki kadın için endişeli olduğunu söyledi. Eşi, o mesajları gönderen Sinan’a işaret ederken onu yöneten bir hocanın da olduğunu ileri sürdü.

5 çocuğu ve 12 torunu olan 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin ocakta yemeğini bırakıp dişlerini de almadan kaybolduğu anlatıldı. Fikri Gökçe, eşi Arife’nin kaybolmasından ona çirkin mesajlar atan Sinan’ın sorumlu olduğunu söyledi. Arife’nin oğlu, ‘Annem normal şartlarda evini bırakıp gitmez’ dedi. 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin başına geldiği merak ediliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir