Milli rezilimiz Nusret’e ABD Futbol Şampiyonası’na giriş yasağı

Arjantin'in Dünya Kupası'nı almasının ardından sahaya giren Nusret, Messi'yle fotoğraf çektirmek için uğraşmış, adeta Messi'yi rahat bırakmamış, Dünya Kupası'na vurmuş, Di Maria'da da büyük şaşkınlık yaratmıştı. Kameralara yansıyan o anlar nedeniyle Nusret ve FIFA Başkanı Infantino eleştirilerin hedefi olmuştu. Gündem yaratan bu olaydan sonra Nusret'e ABD'nin en eski futbol turnuvası için yasak geldi.

featured

2022 Dünya Kupası finali ödül töreninde Nusret’in utanç verici görüntüleri çok konuşulmuştu. Arjantin Dünya Kupası’nı aldıktan sonra pek çok kişi sahaya girmiş ve Messi ile fotoğraf çektirmek istemişti. Bu kişilerin arasında Nusret de vardı. Ancak Nusret’in Messi ile fotoğraf çektirmek için gösterdiği yoğun çaba kameralar tarafından anbean kaydedilmiş ve tüm dünyada konuşulmuştu.

 

O anların sosyal medyada defalarca paylaşılmasının ardından tüm dünyada çok sayıda kişiden yorum da gelmişti.

DAN BILZERIAN DA İFŞA ETMİŞTİ

Daha bu yaşananlar sıcakken eleştiri oklarının hedefinde olan Dan Bilzerian da çok konuşulacak bir paylaşım yapmış ve Nusret’in kendisine gönderdiği mesajları paylaşmıştı. Ancak yaşananlar bunlarla da sınırlı kalmadı. Nusret ile ilgili yine çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Ünlü isim bu kez de ABD’nin en eski futbol turnuvasına giriş yasağı aldı.

Benzer Haberler
nusretin-dan-bilzeriana-dmden-fotograf- atmasi
Nusret’in Dan Bilzerian’a DM’den attığı fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü
nusret-dunya-kupasi
Messi, Nusret’e ‘sal bizi’ der gibi baktı! Dünya Kupası finalinde kasap şoku…
nusrett
Nusret’e 1 gecede servet aktı! İşte Vettel’in 166 bin dolarlık veda yemeği

KUPA FİNALİNE GİRİŞ YASAĞI ALDI

Tüm dünya Nusret’i konuşmaya devam ediyor. Ancak bu kez yaşanan yeni gelişme Nusret için olumlu olmadı. Amerika Birleşik Devletleri’nde devam eden en eski ulusal futbol müsabakası olan U.S. Open Cup’ın Twitter hesabından Nusret ile alakalı bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden bu vesileyle men edilmiştir” ifadeleri kullanıldı. Dolayısıyla Nusret, ABD’nin en eski futbol turnuvasına giriş yasağı aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir