FETÖ’den kritik hamle! Oyundan düşen Sedat Peker yerine sahaya Kemal Kılıçdaroğlu’nu sürdüler…

Türkiye Cumhuriyeti'nin milli çıkarlarını hedef alan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in popülerliği bitince FETÖ'den yeni hamle geldi. Bu defa sahaya sürülen oyuncu Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, FETÖ'cülerin ortaya attığı iddiaları Sedat Peker tarzında bir video ile kamuoyuyla paylaştı.

featured

Firari olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker‘in Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli çıkarlarını hedef alan videolarının devamı niteliğinde bir videoyu bu akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayınladı.

SEDAT PEKER TARZI PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından akşam saatlerinde paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00’de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü elebaşı Peker’i hatırlatan Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin ardından açıklayacağı konu da merak edilmeye başlandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ocak akşamı saat 22.00’de önemli bir açıklama yapacağını duyurmasının ardından Twitter hesabından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, bürokratların kendisine ulaştırdığı belgelerden birini açıkladı. Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı inşaatı ile elektromekanik sistemlerin teminine ilişkin, 3 milyar 198 milyon 743 bin 127 liralık ihalenin 9 milyar 449 milyon TL’ye CHP’nin beşli çete olarak nitelendirdiği şirketlerden birine verildiğini iddia etti.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1486430327019085825?s=20

SOSYAL MEDYADA ‘SEDAT PEKER’ BENZETMESİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı video sonrası ‘Sedat Peker’ Twitter’da TT olurken, pek çok kullanıcı Kılıçdaroğlu’nu organize suç örgütü elebaşına benzetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir