Adana’da terör dayanışması! FETÖ’cü Gergerlioğlu’ndan son haşhaşi Alparslan Kuytul’a ziyaret…

FETÖ terör örgütüne yakınlığı ile bilinen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Furkancıların elebaşı Alparslan Kuytul'u sokak eylemlerine devam ettiği Adana'da ziyaret etti.

featured

FETÖ terör örgütünün sözcülüğünü yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, dün akşam Furkancıların elebaşı Alparslan Kuytul‘u ziyaret etti.

Yanında FETÖ’den ihraç edilen isimlerle birlikte Adana’da sokak provokasyonuna devam eden Kuytul’u ziyaret eden Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Adana’da Alparslan Kuytul hoca ve öğrencilerini etkinlik yaptıkları parkta ziyaret ederek uğradıkları hukuksuzluk nedeniyle” geçmiş olsun” dedik. Yargısal başvurularını yapmışlar. Umarım işkence cezalandırılır.” ifadelerini kullandı.

Alparslan Kuytul kimdir? İşte tutuklanan son haşhaşi hakkındaki her şey…

TÜRK POLİSİNE İŞKENCECİ YAKIŞTIRMASI

Türk polisine ve emniyet güçlerine düşmanlığını ve kinini gizlemeyen HDP’li Gergerlioğlu, Kuytul ile yaptığı sohbette Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve güvenlik güçlerine yönelik skandal ifadelerine devam etti.

Doğu ev Güneydoğu illerinde sokak provokasyonları ve sosyal medyadaki terör propagandası ile son zamanlarda gündemden düşmeyen Kuytul ise, kendisini ziyaret eden HDP’li Gergerlioğlu ve FETÖ’cü akademisyenlere İçişleri Bakanı Soylu’yu şikayet etti.

Alparslan Kuytul kimdir? İşte tutuklanan son haşhaşi hakkındaki her şey…

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir