Kılıçdaroğlu teröristleri sevindirdi: KHK’lıların haklarını teslim edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldikleri takdirde KHK'lıların haklarının tamamını teslim edeceklerini söyleyerek FETÖ ve PKK'lıları mutlu etti.

featured

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, herkesi barıştıracaklarını ve KHK ile görevinden uzaklaştırılanları görevlerine iade edeceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, Demokrasiyi Güçlendirme Derneği’nin İstanbul’un Kadıköy ilçesinde düzenlediği iftar programına katıldı.

Kılıçdaroğlu, burada bir konuşma yaparken konuşmasında daha çok insan hakları, özgürlükler, ifade özgürlüğü gibi konuların altını çizdi.

Uzun süredir en büyük vaadlerinden biri olduğunu dile getirdiği ‘helalleşme’ söylemini de tekrar hatırlatan Kılıçdaroğlu, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevden alınanlar için de değerlendirmelerde bulundu.

“KHK’LILARA HAKLARINI GERİ VERECEĞİZ”

KHK’lılara haklarını geri vereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Herkes barışacak. Herkesin hakkı hukuku teslim edilecek. İnsanlar düşüncelerinden dolayı hapse atılmayacak. KHK ile insanlar görevlerinden atılmayacak. Onların haklarının tamamını teslim edeceğiz.

“ADALETİ SAĞLAMAZSAK NEDEN SİYASET YAPIYORUZ”

Teslim etmezsek neden siyaset yapıyoruz? Adaleti sağlamazsak neden siyaset yapıyoruz. Bunların haklarını hukuklarını teslim edeceğiz. Şunu da kısaca ifade edeyim: Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet Halk Partisi artık halkın partisidir.” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Soylu’dan Kılıçdaroğlu’nun cevaplamaktan korktuğu 4 soru: ‘Ses ver’

Gürsel Tekin’den Kılıçdaroğlu için CHP’de kavga çıkaracak sözler: ‘Bir deli bir taş atmış…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir