Fenerbahçe iki yıldız ismi renklerine bağlayacak!

Süper Lig'de Galatasaray'ın 3 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken, iki flaş isim ile de görüşmeler başladı. Yeni sezona çifte transferle girmek isteyen Kanarya'nın takıma katmak istediği iki yıldız isim belli oldu.

featured

Yeni sezona Jorge Jesus’la başlayan sarı-lacivertli takım bu sezon özellikle de ilk yarıda oynanan futboldan sonra alkış almıştı. Fakat ikinci yarıda performans düşüklüğü sebebiyle özellikle Jesus ve taraftarlar arasında gerginliğin olduğu görüldü.

Fenerbahçe takım şampiyonluğa odaklanırken diğer yandan yeni sezon için de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Jorge Jesus’un onayını alan yönetim, yeni sezon için kadro yapılanmasına başladı. Avrupa kupalarında daha güçlü bir kadroyla gitmek isteyen sarı-lacivertli camia transfer etmek istediği iki flaş isim için görüşmelere başladı.

FENERBAHÇE İKİ İSİM İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Teknik direktör Jorge Jesus’un ilk olarak sol kanat istediği ifade edilirken, yönetim ise sezon sonunu beklemeden transfer düğmesine bastı.

Taraftarlar ise yönetimin bu erken davranışından memnun kalırken gündeme gelen ilk isimler Ryan Kent ve Mavididi oldu.

KENT’İN SEZON SONU KONTRATI SONA ERİYOR

İskoç ekibi Rangers’ta forma giyen 26 yaşındaki Ryan Kent’in sezon sonu kontratının bitecek olması F.Bahçe’yi harekete geçirdi. Deneyimli forvet bu sezon Rangers formasıyla 29 maçta 3 gol ve 10 asist katkısı yaptı.

Piyasa değeri 11 milyon Euro olan Ryan Kent için görüşmelere başlayan sarı-lacivertli kurmaylar, oyuncunun transferinde büyük yol aldı. Oyuncunun yeni sezonda takımda olması bekleniyor.

FENERBAHÇE MAVİDİDİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Gündemdeki bir diğer isim de Stephy Mavididi… Montpellier’de forma giyen İngiliz oyuncu, Arsenal altyapısından yetişti. 24 yaşındaki sol kanadın sözleşmesi 2024’te bitecek.

Bu sezon Montpellier takımında 21 maçta 4 gol ve 1 asist katkısı yapan Mavididi’nin güncel piyasa değeri 8 milyon Euro. Kanarya oyuncu için görüşmelere başladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir