7’li koalisyon İstanbul mitinginde hüsrana uğradı! Alanın arka tarafı boş kaldı

14 Mayıs seçimleri öncesinde mitinglerini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ve 7'li koalisyon masası paydaşlarının İstanbul mitingi hüsran ile sonuçlandı. miting alanının arka tarafının boş kaldığı görülürken sosyal medyada dolaşıma sokulan fotoğrafların 2018 yılında Muharrem İnce mitingine ait olduğu ortaya çıktı.

featured

HDP’nin desteklediği cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ortaklarının İstanbul’da gerçekleştirdiği mitingde arka tarafların boş kaldığı görüldü.

7’Lİ KOALİSYON HÜSRANA UĞRADI

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Demokrat Parti’nin düzenlediği, HDP’lilerin de katılım sağladığı Maltepe’deki miting alanının adeta dörtte birlik bölümü doldurulamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyükşehirlerde gerçekleştirdiği hemen her mitingde şehir tarihinin kalabalık rekorunun kırıldığı mitinglerin aksine sönük geçen bir 7’li masa mitingi daha 14 Mayıs öncesi seçmenin kararının ne yönde olduğunu gösterdi.

Öte yandan sosyal medyada CHP destekçileri tarafından paylaşılan fotoğrafların 2018 yılında Muharrem İnce’nin yaptığı mitinge ait olduğu ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir