Fatih Portakal’ın yerine kim geçecek?

featured

“İsmail Küçükkaya’nın kararı kesin”

Ana habere İsmail Küçükkaya ismi akıllara geliyor. İsmail Küçükkaya sabah bültenlerinden memnun olduğunu ana haberde yer almayacağı kesin dille ifade etti. Fox TV hafta içi kurumsal açıklama yapacak. Bir kaynağım da Fatih Portakal’ın yeni yayın döneminde izleyicilerinin karşısına son kez çıkacağını  ve veda edeceğini söyledi.

Akla gelen ilk isim Çalar Saat’ı zirveye taşıyan İsmail Küçükkaya. Doğan Şentürk talepte bulunsa da Küçükkaya ana haber bültenini sunma niyetinde değil. Osman Gökçek, ‘Selçuk Tepeli geliyor’ dedi. Tepeli bilgili ve kültürlü ama Fatih Portakal’ın yerini doldurmaz.

Deniz Zeyrek uygun… Cüneyt Özdemir düşünsenize Fatih Portakal’ın yerine gelecek ve yorumlar yapacak. Olur mu bilmem? Doğan’ın aklından Cüneyt geçer mi? Geçer. Cüneyt böyle bir şeye girişmez.

“Ekrem İmamoğlu kendi medyasını oluşturuyor”

Başka bir bilgi olur mu bilmiyorum Olay TV diye televizyon açılıyor. Süleyman Sarılar, Olay TV’nin başına geçmiş. Bu ne demek oluyor Ekrem İmamoğlu kendi medyasını oluşturuyor.

Acaba İmamoğlu ile okul arkadaşı olan Fatih Portakal Olay TV’ye mi geçiyor? İsmail Saymaz’a da çağrıda bulunmuşlar. Gelirsen sadece bizim kanalda çıkacaksın demişler. Fatih Portakal’a kanca atmamaları söz konusu değil. Bugün olmazsa yarın. Fatih öyle emekli olup Seferihisar’da kalabilecek mi? Bence zor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir