CHP’yi Kadıköy korkusu sardı! Halk TV’de Fatih Maçoğlu’na büyük ayıp

TKP'li Fatih Maçoğlu, CHP'nin kalesi olarak nitelendirilen Kadıköy'den belediye başkan adayı olunca CHP'yi korkusu sardı. CHP tarafından fonlanan Halk Tv'de Maçoğlu'na operasyon düzenlendi.

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için sürpriz bir karar aldı. TKP’li isim seçimlerde Tunceli’den değil CHP’nin kalelerinden biri olan Kadıköy‘den belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

BİR DÖVMEDİKLERİ KALDI

‘Komünist Başkan’ olarak anılan Maçoğlu’nun Kadıköy kararı CHP tarafından tepkiyle karşılandı. CHP yandaşı Halk Tv‘ye konuk olarak çıkan Maçoğlu, canlı yayında CHP yandaşı gazeteciler tarafından adeta sorguya çekildi.
AK Parti’ye karşı değil, CHP’ye karşı yarışmakla ve muhalefetin oylarını bölmekle suçlanan Maçoğlu, programda çok sayıda eleştiriye maruz kaldı. Maçoğlu’na adeta operasyon çekilen programda CHP yanlısı Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar, hesap sordu. O anlarda gazetecilerin kızgın yüz ifadeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Benzer Haberler
Fatih Mehmet Maçoğlu kadiköy
“Komünist Başkan” Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Kadıköy’den belediye başkan adayı olacak
752x395-tunceli-belediye-baskani-macoglu-elektrik-faturasi-odemiyoruz-bazi-yerlerde-de-kacak-acmaya-calisiyoruz-1668582295628
‘Faturaları ödemiyoruz’ diyen Komünist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan kaçak elektrik itirafı
fatih-mehmet-macoglu-seyit-riza
Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, idam edilen terörist başı Seyit Rıza’yı andı
fatih maçoğlu
Tunceli’nin komünist belediye başkanı Fatih Maçoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

FATİH MEHMET MAÇOĞLU KİMDİR?

Yoksul bir ailenin on bir çocuğundan biri olan Fatih Mehmet Maçoğlu, 1968’de Ovacık’ın Çemberlitaş Köyü’nde dünyaya geldi. Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda ilkokulu bitirdi. Sonra Bingöl Sağlık Lisesi’ne girdi. Maçoğlu, Bingöl Sağlık Lisesi’ni bitirdikten sonra Konya Bozkır Hisarlık kasabasında sağlık memuru olarak çalışmaya başladı. Askerlik nedeniyle Tunceli Pertek Pınarlar Sağlık Ocağı’na atandı. Askerlik sonrası Pertek ilçesi Merkez Sağlık Ocağı’nda çalıştı.

1996 yılında Sağlık ve Sosyal Emekçiler Sendikası’nın etkin bir üyesi oldu ve işyeri temsilciliği yaptı. 2007’den 2017’ye kadar Tunceli Devlet Hastanesi’nin Acil Polikliniği’nde çalışan Maçoğlu, 2014 yerel seçimleri için kamudan ayrılarak Tunceli’nin Ovacık ilçesine belediye başkan adayı oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Maçoğlu, 2014’te yerel seçimlerde Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) adayı olarak Türkiye Komünist Partisi’nden (TKP) Ovacık Belediye Başkanı seçildi ve Ovacık’ta beş yıl görev yaptı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) ve Dersim Demokratik Halk Dayanışması (DDHD) adayı olarak TKP listesinden Tunceli merkez Belediye Başkanı seçilen Maçoğlu, halen bu görevi sürdürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir