Exxen için yeniden çekilen Sihirli Annem’in afişi yayınlandı! İşte dizinin oyuncu kadrosu…

featured

Bir dönemin gençlik dizilerinden biri olan Sihirli Annem, Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen platformunda yayınlanacak. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında kızı Melisa’nın Sihirli Annem dizisini izlediğini görünce yeniden çekmeye karar verdiğini açıkladı. Ilıcalı’nın bu açıklaması sosyal medyada da geniş yankı bulmuştu.

Yeni oyuncu kadrosu, Exxen’in resmi Instagram hesabından duyuruldu. Kadroda öne çıkan isimler arasında Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu ve Nergis Kumbasar gibi isimler yer alıyor. Yeni dizide oyuncuların oynayacakları roller de belli oldu.

Diziye de adını veren Sihirli Anne Betüş’ü canlandırması için Exxen’in seçtiği isim Açelya Topaloğlu oldu. Eşi Sadık karakterini ise bir dönem farklı gençlik dizilerinde de rol alan Emre Altuğ canlandıracak.

Ailenin çocukları rolünde gördüğümüz isimler ise Cemre Demircan (Ceren), Egemen Uysal (Cem), Eylül Ugan (Çilek) olacak. Dudu Peri rolünü yeni versiyonda Lale Başar canlandıracak. Nergis Kumbasar ise Perihan Peri’yi oynayacak. Kumbasar daha önce de Sabrina’nın yerli versiyonunda rol almıştı.

Sihirli Annem dizisinin konusu ne?

Bir dönem ekranlara damga vuran Sihirli Annem dizisi Gamze Özer tarafından oluşturulan Türk çocuk fantastik bir televizyon dizisidir.

Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan’ın paylaştığı dizide Betüş isimli bir perinin eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi ile başlarından geçen maceralarla dolu yaşamları konu alır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir