Evrim Akın’ın programında evinin değiştiğini gören ev sahibi soluğu mahkemede aldı

Evlerin yeniden dekore edildiği bir programa katılan kiracı, ev sahibini şaşkınlığa uğrattı. Evi baştan aşağı değiştiren kiracıyı mahkemeye veren ev sahibi, tv kanalı ile yapımcının sorumlu tutulmasını istedi.

featured

Son dönemde ev sahibi ve kiracılar arasında devam eden anlaşmazlıklara bir yenisi daha eklendi.

Diğerlerinden farklı olan olayda kiracı Ecem Özsarp, oturduğu evin değişmesini talep ederek Evrim Akın’ın programına başvurdu.

Show TV’de bir dönem yayınlanan Evrim Akın ile Ev Kuşu programında yayınlanan anlar, ev sahibini harekete geçirdi.

EV SAHİBİ YURT DIŞINA GİDİNCE EVİNİ KİRALADI  

Halk TV’de yer alan habere göre; Rukiye Molla ile oğlu Tamer Molla, Beşiktaş Nüzhetiye Caddesi’nde bulunan evlerini baştan aşağı yeniledi.

Evi elden geçiren aile, bir süre sonra yurt dışına taşınmak durumunda kalınca, yenilenmiş bu dairenin kiraya verilmesi gündeme geldi.

Aile, dairelerini diş hekimliği fakültesi öğrencisi Ecem Özsarp’a kiraladı. Özsarp, bir süre sonra kiracısı olduğu ev için Oyuncu Evrim Akın’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Evrim Akın ile Ev Kuşu’ programına başvurdu ve oturduğu evin yenilenmesini istedi.

EV SAHİBİ HER ŞEYİ TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ 

Sunucu Evrim Akın’ın ziyaret ettiği eve bir süre sonra ustalar girdi ve ev baştan aşağı yenilendi. Evdeki bazı kapılar sökülürken yerine duvar örüldü. Duvar tavanları ve kolonlarda değişiklik yapıldı. Ev sahipleri ise evde yapılan değişikliklerin TV’de yayımlanması sonrası bunlardan haberdar oldu.

MAHKEMEDEN KARAR BEKLİYOR 

Ev sahibi aile adına kiracıya karşı tazminat davası açıldı. Dava dilekçesinde, eve önemli ölçüde zarar verildiği öne sürüldü. Dava dilekçesine göre eve verilen zararın 120 bin TL seviyesinde olduğu belirtildi.

Kiracı adına yapılan savunmada ise evin eskisine göre daha güzel hale geldiği söylendi ve “Kiralanan ev olduğu gibi iade edildi. Bir zarar söz konusu değil. Davanın reddine karar verilsin” ifadeleri kullanıldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir