Esra Bilgiç’ten süper minisiyle yürek hoplatan pozlar

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek müthiş bir çıkış yapmış ekranların aranan oyuncularından olmuştu.

featured

Ata Demirer büyük ilgi gören “Bursa Bülbülü” filminin ardından başka bir dijital platforma dizi çekmeye hazırlanıyor. Demirer ile başrole hazırlanan Esra Bilgiç‘ sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Bir İhtimal Daha Var dizisinde yer alacak olan güzel oyuncu Diriliş Ertuğrul’daki Halime Sultan rolünden sonra adeta parladı. Pek çok yapımda yer alan güzel isim sosyal medyada iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Parlak detaylara sahip süper minisiyle çömeleyerek pozlar veren Bilgiç hayranlarından tam not aldı. Hem Ortadoğulu hem de Türk hayranları güzel oyuncuya beğeni yağdırdı. Esra Bilgiç geçtiğimiz aylarda verdiği röportajla gündeme gelmişti.

2017’de evlendiği futbolcu Gökhan Töre’den 2019’da boşanan oyuncu evlilik hakkında “Birbiriyle iyi anlaşan, birbirini anlayan, birbirini seven, birbirine saygı duyan, hayat görüşlerinin ve hayal ettikleri hayatın benzer olduğu iki insanın hayat yolunda el ele yürüme arzusu taşıması” dedi. Kendini de anlatan Esra Bilgiç “İyi bir dinleyiciyimdir. Mesafeliyim. Saygılıyım. Temkinliyim. Tecrübelerimi seçebileceğime inanırım.

Şüphe duyarım ve tereddüt ederim. Aklımı saf dışı bırakarak karar vermem. İkna kabiliyetim yüksektir. Hayatıma dair her şeye karşı özenliyim. Pratik ve hızlıyımdır” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir