Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç, L’Officiel pozlarıyla hayran bıraktı

Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle adından söz ettiren Esra Bilgiç, L'Officiel dergisine verdiği pozlarla gündem oldu.

featured

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Halime karakteriyle büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Esra Bilgiç, Ramo dizisinde hayat verdiği Sibel karakteriyle popülerliğini artırmıştı.

Şimdilerde FOX TV’nin iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar’da başrolü Uğur Güneş ile paylaşan Esra Bilgiç, son dönemin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alıyor.

Televizyongazetesi’nin haberine göre, başarılı oyuncu güzelliği ile de hayranlarının yakın markajında. Yaptığı paylaşımlar, takipçilerinin beğenisini kazanırken, setten rol arkadaşlarıyla eğlenceli fotoğraflar da yayınlıyor.

L’OFFICIEL’E POZ VERDİ

Son olarak L’Officiel dergisinin Aralık Ocak sayısının kapağı için bir moda çekimi de yapan oyuncu, “Fotoğrafları çok  seveceksiniz” notuyla kapak pozunu paylaşmıştı.

Oyuncu ardından çizgili kazağı ve mini eteği ile verdiği pozları da instagram sayfasından paylaştı ve hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı.

İşte Esra Bilgiç’in L’Officiel’e verdiği pozlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir