Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu ayrıldı mı? Açıklama geldi…

Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine hayat veren Berk Atan, sevgilisi Selin Yağcıoğlu'yla bir dargın bir barışık giden ilişkisiyle çok konuşulmuştu. Berk Atan, özel hayatıyla ilgili sorulan sorulara samimiyetle cevap verdi.

featured

Gönül Dağı dizisinin beğeni toplayan oyuncusu Berk Atan ve influencer Selin Yağcıoğlu, hayranları evlilik haberlerini beklerken paylaştıkları story ile birlikteliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu.

Storylerin üzerinden çok geçmeden ikilinin yeniden barıştığı iddia edilmişti.

BERK ATAN’DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Televizyongazetesi’nin haberine göre, Ünlü oyuncu Berk Atan, Gönül Dağı dizisinde başrolde yer alıyor ve çok da başarılı bir şekilde rolüne devam ediyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizi ile geniş kitlelere ulaşan oyuncu, özel hayatında da mutlu bir dönem yaşıyor.

Selin Yağcıoğlu ile ilişkisine devam eden oyuncu hakkında zaman zaman magazin basınında ayrılık haberleri çıkıyor.

Berk Atan, arkadaşı Ahsen Eroğlu’nun ilk tiyatro oyununu izlemek için İstanbul’a geldi. Oyuncu magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı ve bu ayrılık konusuna da değindi.

İLİŞKİLERİ DEVAM EDİYOR

Selin Yağcıoğlu ile ilişkisinin güzel bir şekilde devam ettiğini belirten genç oyuncu, ayrılıkların da her ilişkide zaman zaman yaşanabildiğini, fikir uyuşmazlıklarının olabildiğine değindi.

Kendi ilişkisinde de bunun olabileceğini ve normal bir durum olduğunu anlatan Berk Atan, ilişkilerinin ise sürdüğünü ifade etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir