Eskişehirspor’da koronavirüs kabusu bitmiyor! Toplam vaka sayısı 15’e yükseldi…

featured

Eskişehirspor’da daha önce yapılan test sonucunda 5 futbolcu ve 1 destek ekibi personelinin koronavirüs testi pozitif çıkmasının ardından yapılan yeni testlerde 7 personelin daha virüse yakalandığı açıklandı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da 4 futbolcu ve 1 yardımcı antrenör ile 2 destek ekibi personelinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Siyah-kırmızılı ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Eskişehirspor’da futbolcular, teknik heyet ve idari personel kentteki bir özel hastanede koronavirüs testinden geçti.

Yapılan testler sonucunda 4 futbolcu ve 1 yardımcı antrenör ile 2 destek ekibi personelinin koronavirüse yakalandığı belirlendi. Öte yandan Eskişehir temsilcisinde geçen hafta yapılan koronavirüs testinde de 6 futbolcu, 1 yardımcı antrenör ile 1 destek ekibi personelinin sonuçları pozitif çıkmıştı.

Eskişehirspor’dan açıklama

Kırmızı-Siyahlı kulüpten konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tedbir amaçlı olarak tüm futbolcularımıza, teknik heyeti ve idari personellerimize yapılan Covid-19 testleri neticesinde 4 futbolcu, 1 yardımcı antrenör ve 2 destek ekibi personelimizin test sonuçlarının daha pozitif olduğu tespit edilmiştir. Takımımızda 10 futbolcu, 2 antrenör ve 3 destek ekibi personelimizin takip, tedavi ve izolasyon süreçleri tarafımızdan takip edilmektedir” dedi. Söz konusu takımda hafta içerisinde 1 antrenör ve 1 altyapı oyuncumuzun testinde de pozitif bulguya rastlanmıştır.

9 Nisan Cuma günü TFF 1. Lig’de lider Giresunspor’u konuk edecek Eskişehirspor’da eksikliklerin sayısı artarken, hastalıktan futbolcuların sorunsuz dönmesi için bekleyişe geçildi. Ligin en zayıf takımlarından biri olan Eskişehirspor, Süper Lig’e doğru emin adımlarla ilerleyen Giresunspor karşısında daha da zorlanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir