Ertan Saban’ın maç sevincine Şahin Irmak’tan yanıt: “Sevinmeyi bilmeyen bir…”

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde büyük bir başarı yakalayan Ertan Saban, Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı sonrası küfürlü tezahüratta bulunduğu görüntülerle sosyal medyada gündem olmuştu. Ertan Saban’ın bu görüntüleri sonrasında tepki gösteren ünlü oyuncu Şahin Irmak, Saban'a küfür etti. Binlerce tepkinin üzerine Saban açıklama yapıp taraftarlardan özür dilemek zorunda kaldı.

featured

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi karakteriyle yankı uyandıran Ertan Saban, hayat çekişmeli geçen Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Galatasaray’a yönelik küfürlü tezahürat yaptığı görüntülerle sosyal medyada çok tepki topladı.

ŞAHİN IRMAK, SABAN’A KÜFÜR ETTİ

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ve birçok komedi filminde rol alan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Ertan Saban’ın yaptığı tezahürat sonrası küfür ederek tepki gösterdi. Instagram hesabı üzerinden Saban’ın görüntüsünü paylaşan Irmak, “Sevinmeyi bilmeyen bir y.vşak” açıklamasını yazdı.

ertan saban instagram

Sosyal medyada kullanıcılardan ise, “O sözleri itinayla iade ediyoruz”, “Beşiktaşlı olarak Saban’ı kınıyorum”, “O yakışıklılığına hiç yakıştı mı?” gibi yorumlara maruz kalan Saban taraftarlardan ve Türkiye’den özür dilemek zorunda kaldı.

ERTAN SABAN, GALATASARAY CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Ertan Saban yaptığı özür açıklamasında “Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdığım için özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle ki hiçbir özrü yok, taraftar hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Gerçekten bütün samimiyetimle özür dilerim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir