Erman Toroğlu’ndan Batshuayi’ye verilen kırmızı kart için olay yorum! Serdar Aziz’in pozisyonu penaltı mı?

Süper Lig'in 13. haftasında evinde Sivasspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan Enner Valencia'nın penaltıdan attığı tek golle 1-0 galip ayrıldı. Maç sonrası A Spor ekranlarında maçın tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Erman Toroğlu; Serdar Aziz'in eline çarpan topu, Michy Batshuayi'nin kırmızı kartı ve Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

featured

FenerbahçeSivasspor maçı sonrası A Spor ekranlarında maçın tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Erman Toroğlu; Serdar Aziz‘in eline çarpan topu, Michy Batshuayi‘nin kırmızı kartı ve Fenerbahçe‘nin kazandığı penaltı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Süper Lig‘in 13. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor engelini tek golle aştı.

Maçın tartışmalı pozisyonlarını, A Spor ekranlarından Erman Toroğlu yorumladı.

VALENCIA, GOLLERİNE DEVAM ETTİ

Sezona çok etkili bir başlangıç yapan Valencia, 55. dakikada penaltıdan takımını öne geçiren gole imza attı. 33 yaşındaki futbolcu, bu golle ligdeki gol sayısını da 12’ye yükseltti.

ROSSI 3 MAÇ SONRA SAHADA

Sakatlığı sebebiyle 2’si Avrupa 1’i lig, son 3 maçta takımını yalnız bırakan Diego Rossi, 63. dakikada Crespo‘nun yerine oyuna dahil oldu.

ALİ ŞAŞAL VURAL’A TRİBÜNLERDEN MADDE

İlk yarıda zaman geçirmesi nedeniyle taraftarların tepkisine neden olan Ali Şaşal, ikinci yarının başlama düdüğü öncesinde atılan maddeyle yerde kaldı.

LİGDE 2. KEZ İÇ SAHADA İLK YARI GOL YOK

Fenerbahçe, bu sezon ligde ikinci defa taraftarı önünde ilk yarı gol atma başarısı gösteremedi.

Bu sezon gol yollarında gösterdiği etkili performansla dikkati çeken sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir‘in ardından Demir Grup Sivasspor‘a da ilk yarıda gol atamadı.

Erman Toroğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile geçen üniversite yıllarını anlattı: ‘Kızları toplayıp geliyordum, ikisi kavga ediyordu’

GÖÇEK’E TRİBÜNLERDEN TEPKİ

Maç sırasında oyunun sık durması sebebiyle Göçek sarı-lacivertli tribünlerden ıslıklanırken, ilk yarının sonuna doğru tecrübeli hakem aleyhine tezahüratlar yapıldı.

Maçın ilk yarısında Sivasspor‘un penaltı beklediği pozisyon hakkında Erman Toroğlu, “Serdar Aziz’in pozisyonu bana göre penaltı değil. Ben buna penaltı vermem. Serdar Aziz, topla elle oynamaya değil elini çekmeye çalışıyor. Vuruyor, sekiyor ve görmüyor da zaten. Geriye doğru elini çekmeye çalışıyor. Bence penaltı değil bu.” ifadelerini kullandı.

2. yarının başında ikinci sarıdan kırmıı kart gören Batshuayi’nin de pozisyonuna değinen Toroğlu,“Batshuayi’nin ikinci sarı kartı. Böyle bir sarı kart olmaz. Günah ya.” dedi.

Maçın bir diğer tartışmalı anı olan sarı lacivertlilerin penaltı kazandığı pozisyon için tecrübeli yorumcu, “Fenerbahçe için verilen penaltıda karar doğru.” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Spor10Live4/status/1589709253908267009?s=20&t=scy6t-XMxekbzZ_5RgbbHQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir