Erman Toroğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile geçen üniversite yıllarını anlattı: ‘Kızları toplayıp geliyordum, ikisi kavga ediyordu’

Yorumcu Erman Toroğlu'nun, bir dönem üniversiteden okul arkadaşı olduğu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili anlattığı anısı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Üniversitede iki liderle aynı arkadaş grubunda olduklarını belirten Toroğlu, "Kızları toplayıp toplayıp geliyordum. İkisi kavga ediyordu, sağ-sol. Aradan 50 yıl geçti ben hala geziyorum, ikisi hala kavga ediyor." dedi.

featured

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, SportBox isimli YouTube kanalında Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu ile üniversite yıllarına dayanan bir anısını anlattı.

“İKİSİ KAVGA EDİYORDU”

MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı üniversitede okuduğunu belirten Erman Toroğlu, “Biz üniversitede Bahçeli, Kılıçdaroğlu filan beraberiz. Kızları toplayıp toplayıp geliyordum. İkisi kavga ediyordu sağ-sol.” dedi.

“50 YIL GEÇTİ BEN HALA GEZİYORUM”

50 yılın ardından hiçbir şeyin değişmediğini vurgulayan Toroğlu, “Ya aradan 50 yıl geçti ben hala geziyorum, İkisi hala kavga ediyor hocam.” ifadelerini kullandı.

Toroğlu‘nun bu anısı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir