Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk hayranlarına müjde! Tv8’in yeni dizisi Yazgı’nın ilk fragmanı yayınlandı

Tv8'in yeni dizisi Yazgı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk'ün paylaştığı dizinin ilk fragmanı geldi. Tanıtımın ardından Yazgı ne zaman başlayacak? Yazgı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

featured

Tv8’in yeni dizisi Yazgı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yapımcılığında Acun Medya’nın bulunduğu dizi, her gün TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Başrollerinde Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün bulunduğunun dizinin ilk tanıtım fragmanı ise yayınlandı.

Günlük dizi formatında çekilen dizinin senaristliğini Yaşar Aksu üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hakan Şahin oturuyor.

YAZGI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yazgı dizisi yakında hafta içi gündüz saatlerinde TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ancak dizinin yayın tarihi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.

Erkan Meriç’ten yeni paylaşım! Hayranları beğeni butonunu çökertti

YAZGI KONUSU NEDİR?

Karakterler arasındaki çatışmaların ve açığa çıkan sırların işleneceği “Yazgı” geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak.

YAZGI OYUNCULARI KİMLER?

Yazgı dizisinin başrollerini Erkan Meriç Umut ve Yağmur Öztürk paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Alp Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Hülya Diken ve Ufuk Kaplan gibi isimler yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir