Epstein, eski Türkiye güzeli Banu Küçükköylü’ye de tecavüz etmiş

Eski Türkiye güzeli Banu Küçükköylü'nün de sapık milyarder Epstein tarafından tecavüğze uğradığı ortaya çıktı.

featured

2015 yılında Epstein’e yönelik suçlamaları içeren davanın kayıtları üzerindeki gizlilik geçtiğimiz hafta çarşamba günü kaldırıldı. Mahkemenin bu kararının ardından dosyada yüzlerce ismin yer aldığı anlaşıldı. Mahkemenin gizlilik kaldırdığı isimlerin suçlu ya da suçlu olmadığı bilinmiyor. Gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürerken eski Türkiye güzeli Banu Küçükköylü’nün de dosyada isminin geçtiği öğrenildi.

Benzer Haberler
banu-kucukkoylu-türkiye-güzeli
Epstein fuhuş adasına giden Türkiye güzeli Banu Küçükköylü kimdir?
turabi-firat-banu-kucukkoylu
Epstein fuhuş adasına Türkiye’den giden 2 pedofili sapık kim?

DOSYALARDA HER ŞEY TÜM DETAYLARIYLA YER ALIYOR

ABD Bölge Hakimi Loretta A. Preska, aralık ayında verdiği kararda, kayıtların içindeki bilgilerin çoğunun zaten kamuya açık olması nedeniyle kayıtların yayınlanmasını emrettiğini söyledi. Diğer davalarda bazı kayıtlar kısmen veya tamamen açıklandı. Dosyalarda, 2008 yılının ocak ve mayıs ayları arasında meydana gelen cinsel istismar, fiziksel saldırı, sakatlama, fuhuş ve işçi kaçakçılığını ayrıntılarıyla anlatıyor.

ESKİ TÜRKİYE GÜZELİ DE MAĞDUR

Dosyalardaki isimlerin açıklanmasının ardından B.K. isimli bir Türk kadının da, Epstein’in kurbanları arasında bulunduğu anlaşıldı. B.K.’nın Epstein’in tecavüz ettiği kadınlar arasında yer alan ve skandal ilk duyulduğunda, kimliğinin gizlenmesi için adı doysada anonim bir isim olan “Jane Doe” isimli Türk kadın olduğu tahmin ediliyordu. Dosyalardaki gizlilik kararının kaldırılmasının ardından Epstein’in uçağına binen isimler de ortaya çıktı ve bu kayıtlardan B.K.’nın eski Türkiye güzeli Banu Küçükköylü olduğu anlaşıldı. 1990’lı yıllarda Türkiye güzeli seçilen Türk kadının Epstein tarafından uzun süre şiddete ve tecavüze maruz bırakıldığı anlaşılmıştı.

ÇOCUK KAÇAKÇILIĞINA MI KARIŞTI?

Dosyadaki bilgilerden ve çıkan haberlerden Banu K.’nın daha sonra emlakçı olarak sistem içinde yer almaya başladığı da görülüyor. Epstein’in Fransız ortağı Jan Luc Brunel ile Türkiye’ye daha önce gelip gittiği biliniyor. Epstein’un pilotunun ifadesine dayandırılan ifadelerde “Brunel’in Türkiye’den kız çocuklarını getirdiğinde yanında Banu K.’da vardı” denildi. Pilotun 2010 yılında alınan ifadelerinden yola çıkılarak yapılan haberlerde, “Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde oteller ile anlaşarak çocuk oyuncu ve dizi oyuncusu bulma kılıfı altında otellerde seçme yaptırarak kayıtlara göre en az 4 çocuğun Epstein şebekesine getirilmesinde katkısı olduğu biliniyor fakat bu sayının daha fazla olduğu düşünülüyor.” denilmişti. İngiliz gazetesi The Sun’ın 15 Ağustos 2021 haberde Banu isimli bir kadınından söz edildi ve Banu K.’nın, Epstein ile yakın arkadaş olan ve adaya giden diğer isimlerden Prens Andrew’un yatırımcısı olduğu da öne sürüldü.

Epstein’in uçağına binen ikinci Türk ise T. Fırat. Fırat, lüks bir otelin çalışanı olarak biliniyor ve Epstein’in uçağına büyük olasılıkla iş amaçlı bindiği tahmin ediliyor. Epstein’in kirli işlerine aracılık eden pilotu, yolcular hakkında bilgi vermekten kaçındığı için yolcuların fedofili, fuhuş ve tecavüz çarkı için uçağa binip binmediği anlaşılamadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir