Enver Aysever balataları yaktı! VAR sistemini Erdoğan’ın yönettiğini iddia etti

Seçim süreci boyunca birçok akla ziyan açıklamada bulunan Gazeteci Enver Aysever'den açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Aysever, futboldaki Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yönetildiğini iddia etti.

featured

Türkiye 28 Mayıs’ta bir kez daha sandık başına gidiyor. Cumhur İttifakı yarışı psikolojik olarak önde götürmeye devam ederken muhalefetten akla ziyan açıklamalar gelmeye devam ediyor.

ENVER AYSEVER’DEN AKLA ZİYAN AÇIKLAMA

Cumhuriyetçi Halk Partisi’ne yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever, futboldaki VAR sisteminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetildiğini, ofsayta ve penaltıya Kükarar verildiğini söyledi.

Tartışmalı pozisyonlarda bekleme süresinin uzun olmasının sebebinin Külliye’ye bağlanılması olduğunu iddia eden Aysever, “Cumhurbaşkanı dikkatle izliyor VAR kararlarını. Oradaki garibim hakemler saraya bağlanıyorlar. Saray karar veriyor. Ondan sonra hakem uyguluyor. Beklenenden uzun olmasının sebebi, hakemin yeteneksiz olması değil, Sayın Erdoğan ofsayt mı değil mi karar verdiği için uzun sürüyor.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir