Engin Altan Düzyatan, Selin Denizli ile birlikte mi? Sosyeteyi sarsan yasak aşk iddiaları…

Birkaç gündür magazin dünyasını sarsan yasak aşk hikayesinde şok eden iddialar ortaya atıldı.

Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt, TV8’de yayınlanan İkinci Sayfa’da günlerdir isim vermeden ‘çok ünlü bir çiftin karı-koca birbirini aldattıklarını ve beraber oldukları kişilerin de oldukça göz önünde ünlü insanlar olduğunu dillendiriyor.

İsim vermemek için kendilerini zor tuttuklarını ifade eden Müge ve Gülşen, haftalardır bu konuyu işliyor ve skandal aldatma hikayesinin içerisine önemli ipuçları serpiştirerek seyirciye tahmin etmelerini salık veriyor.

KİM BU İSİMLER?

Sosyal medyadaki magazin ifşa sayfalarında bile tahmin edilemeyen bu skandal olayın baş kahramanlarının kim olduğunun yakında ortaya çıkacağını dile getiren Müge ve Gülşen, bugün Takvim gazetesinde ‘kara kedi’ rumuzuyla köşe yazan bir yazarın da aynı olayı ele aldığı satırları canlı yayında tek tek okuyarak yorumladı.

İLK İHANET ERKEK’TEN GELDİ

Takvim gazetesindeki ‘Kara Kedi’ rumuzlu magazin yazarının kaleme aldığı yazıya göre, bu ünlü çiftten erkek olan çok ünlü bir oyuncu ve daha önce kendisi gibi ünlü bir oyuncu ile uzun süreli bir ilişki yaşamış, ayrılığın akabinde sosyetenin önde gelen isimlerinden bir güzelle hızlı bir flörtün ardından hayatını birleştirmiş ve çocuk sahibi olmuş…

Ünlü oyuncunun beraber olduğu ismin ise, Türkiye’nin yakından tanıdığı, dışarıdan mutlu bir evliliği olduğu düşünülen, sporcu bir kimliğe sahip ‘sarışın’ bir kadın olduğu iddia ediliyor. Yine iddialara göre sporcu güzel, aynı zamanda bir anne ve ünlü bir iş adamının eşi…

ARKADAŞININ KOCASI İLE YASAK AŞK

Öte yandan ünlü oyuncunun sosyetik eşinin de başka bir ünlü isim ile beraber olduğu, bu ismin eşiyle de yakın arkadaş olduğu, bu karmakarışık ilişki yumağına dönen puzzle’ın son parçası…

2. Sayfa’nın deneyimli sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, bu ismi ağızlarından kaçırmamak için ekstra çaba sarf ettiklerini ifade ederek, bu haberin Takvim gazetesinde de yayınlanmasının ardından ‘yasak aşk sarmalı’nda ismi geçen şahısların panikleyeceğini, ifşa olmalarına çok az kaldığını ima ederek, yakında bu skandalın patlak vereceğini ve herkesin şok olacağını ifade etti.

SOSYAL MEDYADA ŞOK İDDİALAR

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise en çok öne çıkan isimler Engin Altan Düzyatan ve Mert Fırat olarak yer aldı. Engin Altan Düzyatan’ın Neslişah Alkoçlar ile evliliğinden önce uzun bir süre Özge Özpirincci ile birliktelik yaşadığı biliniyor. Aynı şekilde Mert Fırat da İdil Fırat’la evliliğinden önce Hande Doğandemirle birliktelik yaşamış ve ünlü çift aldatma iddiaları nedeniyle ayrılmışlardı.

EKŞİ SÖZLÜKTE İSİMLER AÇIKLANDI

Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’ın da evlenmeden önce Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın torunu ve oyuncu Yasemin Ergene’nin eşi İzzet Özilhan’la birliktelik yaşadığı biliniyor.

engin altan düzyatan

Sosyal medyada yapılan bir diğer tahmin, sosyeteyi sarsan yasak aşk skandalındaki ismin ise Şeyda Coşkun ya da Selin Denizli olduğu yönünde.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir