Engin Akyürek hayranlarını heyecanlandıran soru: ‘Kaçış dizisinin ikinci sezonu geliyor mu?’

Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle 14 Haziran’da Disney Plus ekranlarında hayranlarının karşısına çıktı. Yer aldığı her projede büyük beğeni toplayan Engin Akyürek, Kaçış dizisinde canlandırdığı Mehmet karakteri ile yine takipçilerinin dikkatlerini üzerine çekti. 8 bölümlük Engin Akyürekli Kaçış dizisi öyle beğenildi ki, 2. Sezonu da heyecanla beklenilmeye başlandı…

featured

Başta hikayede bazı boşluklar olduğu şeklinde kimi eleştiriler alsa da Engin Akyürek sabırla beklenmesi ve 8 bölümün sonunda yorumların yapılmasını istemişti. Haklı da çıktı! Eleştiriler büyük çoğunluğuyla övgü dolu yorumlara döndü.

Her bölümü haftalık olarak yayınlanan dizi, 8 haftanın sonunda son bölümüyle izleyiciye büyük heyecan yaşatarak final yaptı. 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü izleyenler, nefes kesici anlara tanıklık ettiler! Hikayesi ve oyunculukları ile büyük beğeni toplayan Kaçış’ı izleyenlerin ilk sorusu da ‘2. sezonu çekilecek mi?” oluyor.

Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı dramı anlatan dizinin 2. sezonunun da çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil. Bu konuda Engin Akyürek’ten de bir bilgi gelmedi.

Resmi bir açıklama da yok Disney Plus’tan. Ancak dizinin bu kadar çok beğenilmesi ve övgü dolu yorumların, ilginin ardından, bir sezon daha çekilmesi ihtimali kuvvetleniyor! Kaçış’ın finalinde Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’ ile Leyla Tanlar’ın oynadığı ‘Nevi’ karakteri kaçmayı başardı ama hikayesi tam olarak bitmiş değil!  İzleyiciyi tatmin etmeyen ve devamı da merak edilen Kaçış için ikinci sezon ihtimali de havada bırakılan bazı sorular nedeniyle yüksek. Engin Akyürek’in oyunculuğunun yanı sıra kaleminin de çok güçlü olduğunu ortaya koyan Kaçış için şimdi izleyici Disney Plus’tan gelecek müjdeli haberi bekliyor! Öte yandan izleyici Engin Akyürek ve Leyla Tanlar’ı da izleyici birbirine çok yakıştırdı. İki oyuncunun karşılıklı oynadıkları sahneler büyük beğeni topladı. Sosyal medyada da Mehmet ve Nevi etiketleriyle pek çok yorum yapılmakta.

Disney Plus’tan sosyal medyayı sallayan Engin Akyürek paylaşımı

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir