Emrah’ın reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan Müge Anlı’dan yardım mı istedi?

Uzun süredir görüşmeyen baba ve oğul arasındaki ilişki, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla tekrar konuşulmaya başlandı. Tayfun Erdoğan, şimdi ise kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialar sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündemde. Müge Anlı ve Seda Sayan iddiası ise dikkat çekti.

featured

‘Küçük Emrah’ olarak ünlenen müzisyen Emrah, 1991 senesinde doğan oğlu Tayfun Erdoğan’ ı oğlu olarak bir türlü kabul etmemişti. Magazin gündeminde sık sık yer alan baba oğul, bu seferde yeni bir iddia ile gündemde…

 EMRAH’IN OĞLU MÜGE ANLI’DAN YARDIM MI İSTEDİ?

2014 senesinde Sibel Kirer ile dünya evine giren müzisyen Emrah’ ın bu evlilikten 2014’te oğulları Elyesa, 2017’de de kızları Eleysa’yı kucaklarına almışlardı. Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ‘ ı ise bir türlü kabul etmeyen müzisyen Emrah, geçtiğimiz günlerde çocukları Elyesa ve Eleysa’ya olan sevgisini ise “Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar” sözleriyle ifade etmişti.Emrah’ ın bu tepki çeken sözleri üzerine bir sosyal medya sayfası ‘Emrah’ın oğlu Tayfun ölmek üzereyim. Babama sarılmak istiyorum. Emrah oğlu kabul etmedi. Araya Müge Anlı ve Seda Sayan girdi’ iddiası gösterildi.

Bu iddialar karşısında çileden çıkan Tayfun Erdoğan tepkisiz kalmadı.Tayfun Erdoğan sosyal medya hesabı üstünden ”Böyle haber yapılır mı babacım amaç ne? 2 prim mi illa peşine mi düşelim böyle haberlerin. Tabi Müge ablanın da işi gücü yok babamla bizim aramıza aracı olacak bak sen şu işe” açıklamalarında bulunmuş oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir