Ekşi Sözlük yine sapıttı! Hz. Muhammed’in mucizesiyle alay edip, Ay’ı sözde üçe böldüler…

Ekşi Sözlük'te açılan bir başlıkta; Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) gösterdiği mucizeyle dalga geçildi. Daha önce de Hz. Muhammed’in Ay’ı 2’ye bölme mucizesine inananlarla dalga geçilmişti. Şimdi de kendini bilmez bir sapkın, paylaştığı fotoğraflarla Ay’ı üçe böldüğünü söyleyerek, Peygamberimizin mucizesiyle alay etmeye kalkıştı…

featured

Açılan skandal başlıklarla gündemi meşgul etmeyi başaran Ekşi Sözlük, bir kez daha sapıttı. ‘’Rexanddestiny’’ adındaki kendini bilmez bir Ekşi Sözlük yazarı, ‘’Türkiye saati ile 22:10’da gerçekleştireceğim olay.’’ diyerek, ‘’12 Temmuz 2022 Ay’ın üçe bölünmesi’’ başlığını açtı.

Ekşi Sözlük’te bir skandal daha! Hz. Muhammed’in Ay ile ilgili mucizesine hakaret

2 dakika boyunca öyle kalacağını söyleyen hadsiz, ‘’Şimdilik görsel böyle’’ diyerek, şu fotoğrafı paylaştı;

‘’Çok uğraştım en fazla bu kadar oldu’’ diyerek, yeni bir görsel daha yayınlayan kullanıcı, paylaştığı fotoğrafına, ‘’Korkuluk demiri yüzünden tam gözükmüyor. 2-3 parçaya böldüm ama inanın’’ notunu ekledi.

Aklı sıra İslam’la ve Hz. Muhammed’in mucizesiyle dalga geçmeye kalkan kullanıcı, paylaştığı son fotoğrafta Google’dan bulduğu ‘’Ay’’ görselinin üzerine photoshop ile çizgi çizerek, kendince Ay’ı 3’e böldüğünü söyledi.

AY’IN ORTADAN İKİYİ AYRILMASI KUR’AN-I KERİM’DE GEÇİYOR

Kamer Suresi ilk üç ayetinde; Ay’ın ortadan ayrılış mucizesi şu ifadelerle anlatılıyor:

“Saat (kıyamet vakti) yaklaştı ve Ay yarıldı. Onlar bir mûcize görseler hemen yüz çevirip, ‘Bu öteden beri bilinen bir sihir!’ derler. Hep yalan saydılar ve kişisel arzularına uydular; oysa her iş yerli yerindedir.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir