Ülkü Ocakları’nın Bahçeli’ye hediye ettiği harita Almanları da çıldırttı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından hediye edilen tablo, Almanları da çıldırttı. Almanya’nın Yunanistan Büyükelçisi Ernst Reichel, ülkesinin bu konudaki pozisyonunun net olduğunu vurgulayarak, "Yunanistan’ın toprak bütünlüğü ve egemenliğini sorgulayan hiçbir girişim kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

featured

Ülkü Ocakları’nı ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çerçeve içinde ‘denizlerdeki misakımillimiz’ ibaresi yazılı bir ege haritası hediye edildi.

Girit ve daha birçok adanın Türk tarafında kaldığı görülen haritalı takdim fotoğrafı Twitter hesabından yayınlanınca Yunanistan’ın ve Başbakan Miçotakis’in gündemine oturdu.

İki ülke arasındaki tartışmalara Almanya’nın Yunanistan Büyükelçisi Ernst Reichel de katıldı.

Bahçeli’ye hediye edilen Türkiye haritası Yunan’ı çıldırttı!

“ALMANYA’NIN POZİSYONU AÇIK VE NET”

Bahçeli’nin fotoğrafını eleştiren Reichel, “Yunanistan’ın toprak bütünlüğü ve egemenliğini sorgulayan hiçbir girişim kabul edilemez” dedi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Reichel, “Almanya’nın bu konudaki pozisyonu açık ve net. Yunanistan’ın toprak bütünlüğü ve bağımsızlığı ile ilgili hiçbir girişim kabul edilemez” ifadesini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir