Ekrem İmamoğlu’nun ihale ile kendisine bağladığı CHP milletvekilleri kimler? Canan Kaftancıoğlu ifşa etti…

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür bugünkü yazısında CHP'yi ve 6'lı masayı bekleyen karmaşa ve fitili ateşleyen Canan Kaftancıoğlu'nun son hamlesini yazdı. Buna göre Kaftancıoğlu giderayak Ekrem İmamoğlu'na son darbeyi vurdu ve İBB'den yüklü ihale alan CHP'li milletvekillerinin listesini Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

featured

Kılıçdaroğlu – İmamoğlu – Kaftancıoğlu üçgeninde CHP’yi karıştıracak 6’lı masada gündemi ve dengeleri değiştirecek bir gelişme daha yaşandı. Fiili il başkanlığı bitecek olan Canan Kaftancoğlu kritik isimlerin olduğu listeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

İşte o yazı:

İHALECİ CHP MİLLETVEKİLLERİ LİSTESİ

Önümüzdeki 10-15 gün hem masada hem de CHP içinde çok sert geçecek. Konya çıkışı da gösterdi ki İmamoğlu durdurulamıyor. Konya operasyonuyla da istediğini elde etmiş görünüyor. Aynı şeyi Antalya’da da yapmak istemiş ama son günlerde rotayı Kılıçdaroğlu’na çeviren Muhittin Böcek izin vermemiş.

Benzer Haberler
ekrem-kemal
Ekrem İmamoğlu’nun fonladığı Oda TV’den Kılıçdaroğlu’na sert tepki: ‘İstanbul’dan saksı olsun diye mi çağırdın?’
ekrem-imamoglu-yunanistan
Ekrem İmamoğlu, Türkiye’yi Yunanistan’a şikayet etti
canan-ekrem-son-dakika
Canan Kaftancıoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na afişli ayar!

Savaşın en sert sürdüğü il ise hiç kuşkusuz İstanbul. Canan Kaftancıoğlu‘nun fiili il başkanlığının bu hafta biteceği konuşuluyor. Yerine kim gelir bilinmez ama Kaftancıoğlu, giderayak İmamoğlu’na yönelik ithamlarını daha da artırıyor. Sık sık “müteahhit kafalı” dediği İmamoğlu’nu şimdi “ihaleci milletvekilleri” listesiyle vuruyor.

ERDOĞAN TOPRAK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Kulislerde Kaftancıoğlu’nun, genel başkanı Kılıçdaroğlu‘na İBB Belediyesi’nden yani İmamoğlu’ndan yüklü ihale alan milletvekili listesi verdiği konuşuluyor. O listede olduğu söylenen Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, Özgür Karabat gibi isimlerin İmamoğlu ile yakınlığı zaten biliniyor. Ama sürpriz iki isimden daha söz ediliyor.

Birinin Erdoğan Toprak olduğu iddia edilirken diğeri bilinmiyor.

Acaba listeyi Kaftancıoğlu açıklar mı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir