Gönül Dağı dizisinin Asuman’ı Hazal Çağlar’dan yürek hoplatan pozlar…

Gönül Dağı'nın sesi ve güzelliği ile adından sıklıkla söz ettiren simi Hazal Çağlar, sosyal medya paylaşımları ile baş döndürüyor.

featured

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi, yeni ve heyecanlı hatta bazen ağlatan bölümlerle devam ediyor.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in yaptığı dizinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya yer alıyor.

Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu dizide en yakışan partnerlerden olan Asuman ile Ramazan, büyük bir aşk hikayesini seyirci ile buluşturuyor.

9 Kasım 1995 İstanbul doğumlu olan güzeller güzeli Hazal Çağlar, sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. Her karesinde ayrı bir güzellik taşıyan genç isim, fiziğini ortaya çıkaran kıyafetler tercih ediyor.

Hazal Çağlar 1996 yılında doğmuştur. No:10 Temel’de oyunculuk dersleri alan oyuncu, Beykent Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

Güzel oyuncu bir zamanlar Galatasaray TV‘de sunuculuk yapmıştır. Burak Öksüzoğlu’nun 2014 yılında yayınlanan Konu Sen Olunca klibinde yer almıştır.

Hazal Çağlar, sosyal medyada adı sık duyduğumuz fenomenlerden biri. Adına açılan sahte sosyal medya hesapları oldukça fazladır. İlk oyunculuk deneyimini Aile Hükümeti filminde yaşamıştır. Şimdilerde ise Gönül Dağı dizisindeki Asuman karakterini canlandıran güzel oyuncuyu izleyiciler oldukça beğeniyor.

Daha önce Aile Hükümeti adlı projede yer alan güzel oyuncu şimdilerde Gönül Dağı dizisinde rol almaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir