Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in nişan görüntüleri çıktı

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bir süredir birlikte olan güzel oyuncu Eda Ece, evde sade bir törenle nişanlandı. Çift, romantik anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

featured

Yasak Elma dizisindeki başrol performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu Eda Ece, Anadolu Efes forması giyen Buğrahan Tuncer ile dört yıldır aşk yaşıyor.
Eda Ece’nin, ilişkisini düğünle taçlandıracağı geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Daha önce yaptığı bir açıklamada “Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim” diyen Ece’nin, sevgilisiyle haziran ayında evleneceği öğrenilmişti.

AİLE ARASINDA NİŞAN

Çift, dün akşam aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Nişanından kareleri 7,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu, kendisine yardım eden sevenlerine tek tek teşekkür etti.

Nişan töreninde beyaz uzun bir tulum tercih eden Ece, sade topuzu ve doğal makyajıyla göz kamaştırdı. Tuncer ile nişan pastasını keserken paylaşım yapan sonsuzluk, kalp ve yüzük emojisi ekledi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİK YORUMU

Eda Ece’nin paylaşımına Gamze Erçel, Aslı Enver, Demet Akalın, Arzu Sabancı, Biran Damla Yılmaz, Derya Şensoy, Berk Oktay, Pınar Altuğ ve Gülse Birsel gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu geldi. Çift, bu yaz nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

DÜĞÜN YERİ HAZIR

32 yaşındaki güzel oyuncu ile 30 yaşındaki basketbolcunun, düğünleri için Beşiktaş’ta bulunan denize sıfır bir oteli tercih ettiği de öne sürülmüştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir