Eda Ece görkemli bir düğünle Buğrahan Tuncer ile evlendi! 3 gelinliği de dikkat çekti

Ünlü oyuncu Eda Ece, dün akşam İstanbul'da yapılan görkemli bir düğünle basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Ece, ilk gelinliğini uzun duvaklı dantel bir model tercih etti. Takipçilerinden tam not aldı.

featured

Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Eda Ece 4 yıldır birlikte olduğu Anadolu Efes’in basketbolcusu Buğrahan Tuncer ile dün akşam görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Uzun bir süredir düğünü için hazırlık yapan Ece, düğünde birden fazla gelinlik giydi.

Eda Ece’nin nikâh şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen, Ayşegül Aldinç ve Merve Karakimseli yaptı. Buğrahan Tuncer’in nikah şahitleri ise; Tuncay Özilhan, Yunus Emre Sonsırma ve Selçuk Karakimseli oldu. Düğünde Eda Ece’nin Yasak Elma dizisindeki 6 yıllık rol arkadaşı Şevval Sam da sahneye çıkarak şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Uzun süredir düğünü için hazırlık yapan Eda Ece, nikah töreni esnasında uzun duvak detaylı dantel bir gelinlik tercih etti. Toz pembe bir gelin çiçeği olan oyuncu, ikinci gelinliğini de bu sefer boğazdan bağlama detaylı uzun bir gelinlikten yana yaptı. Güzel oyuncu düğünün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir