Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hapiste! Silivri’de yattığı ortaya çıktı

Ünlü sunucu ve model Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. aciz ve Haciz ve dolandırıcılık olaylarıyla anılan iş adamının, geçtiğimiz ay Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olduğu anlaşıldı.

featured

Ebru Şallı‘nın 2019 yılında evlenip geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı Uğur Akkuş, gündemden düşmüyor… Eski eşi Gonca Sağlam’ı 18 Aralık 2016’da darp edip burnunu kıran Akkuş, açılan davada basit yaralama suçundan yargılanmıştı.

EBRU ŞALLI’NIN EŞİ TUTUKLANMIŞ!

1 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasından hüküm giyen Uğur Akkuş’un hakkında kesinleşmiş karar 7 Eylül 2021’de verildi. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi’nin itirazını reddettiği Akkuş’un cezaevi günlerinin başladığı ortaya çıktı. Akkuş’un 28 Şubat 2022’de Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle ayrıldığı öğrenildi. Akkuş’un, ABD tatilinden döndükten sonra tutuklandığı cezaevine gönderildiği belirtildi. İzin süresini Şişli’deki bir AVM’deki ikametgahında geçirmesi zorunlu olan Akkuş’un ruhsatlı silahına da el konuldu. Ünlü işadamının İzmir’de olan eski eşi Gonca Sağlam’a yaklaşması da kesinlikle yasak.

Ebru Şallı, adı dolandırıcıya çıkan kocası Uğur Akkuş’u boşuyor

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir