Ebru Şahin Instagram paylaşımıyla yine baş döndürdü!

Destan dizisinde Akkız karakterini canlandıran Ebru Şahin, dizinin final yapmasıyla beraber tatile çıktı. Sosyal medya hesabından baş döndüren pozlarını peş peşe paylaşan güzel oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

featured

Hercai dizisinde hayat verdiği Reyyan karakteri ile unutulmazlar arasında yerini alan Ebru Şahin, Akın Akınözü ile mükemmel bir uyum yakalamıştı. Yakın zamanda yeniden ekranlara döneceği iddia edilen Ebru Şahin’den gelen yeni paylaşımlar görenlerin içini ısıttı.

Basketbol oyuncusu Cedi Osman’la uzun süredir aşk yaşayan Ebru Şahin, geçtiğimiz aylarda bu ilişkilerini resmiyete dökerek evlenmişlerdi.

Güzeller güzeli oyuncu Ebru Şahin ve Cedi Osman düğünlerini yapar yapmaz, yurt dışına çıkarak doya doya bir tatil yapmışlardı. Tatil dönüşü işlerini tamamlayan Şahin bu kez yeni bir tatile çıktı ve paylaşımlarıyla baş döndürdü.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan güzel oyuncu Ebru Şahin, basketbolcu eşi Cedi Osman’la beraber ABD’den yeni paylaşımda bulundu. Kısa sürede beğeni rekoru kıran o pozlar;

Büyük bir fan kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarına gelen yoğun beğeni ve yorumlarla TT listesine girdi.

Destan dizisi final yapıyor! Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolünde oynadığı dizi neden bitiyor, oyuncuları kim?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir