Akın Akınözü yeni dizisi Tuzak setinden paylaştığı fotoğrafla ortalığı kasıp kavurdu!

Akın Akınözünü'nün ve Bensu Soral'ın başrollerinde olduğu yeni proje Tuzak adlı dizisi merakla bekleniyor. Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü sosyal medya hesabından öyle bir paylaşımda bulundu ki ortalığı kasıp kavurdu.

featured

Tv8′ ekranlarında bu sezon izleyiciyle buluşacak olan Tuzak dizisinden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın başrollerde yer aldığı dizi dört gözle bekleniyor. Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü yeni imajıyla görenleri kendine hayran bırakmıştı.

Ünlü oyuncu aktif kullandığı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yeni bir fotoğraf paylaştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına anında binlerce yorum ve beğeni geldi.

İşte Akın Akınözü’nün hayranlarının beğenisine sunduğu o paylaşımı;

Kirli sakallı haliyle de beğeni toplayan oyuncu, bu kez başka bir imaj ile karşımıza çıkıyor. Akın Akınözü, Tuzak dizisinde yıllarca ailesinin intikamını almak için çabalamış ve düşmanının kızına aşık olacak bir adama hayat veriyor.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı dizinin senaristliğini Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu yapıyor.

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir.

Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır…

Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir…

Akın Akınözü’nün yeni imajı hayran bıraktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir