Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında soğuk savaş! Kızını göremeyecek mi?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in, 11 yıl boyunca evli kaldığı Amerika'da yaşayan eski eşi Reza Zarrab'ın çocuğuyla kişisel ilişkisinin kaldırılması için açtığı davanın sonuçlandığı iddia edildi. Buna göre Zarrab'ın artık 12 yaşındaki kızı Alara'yı göremeyeceği söyleniyor.

featured

11 yıl evli kalan ve 2021 yılında resmi olarak boşanan Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın Alara adında bir kızları bulunuyor. Zarrab boşandıktan sonra kızının velayetini almak için Gündeş’e dava açmış, ünlü şarkıcı da eski eşine karşı dava açmıştı.

DAVADAN CUMA GÜNÜ KARAR ÇIKTI

48 yaşındaki şarkıcının kendisinden 9 yaş küçük eski eşine karşı dava açtığı ve çocuğuyla kişisel ilişkisinin kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre gizlilik kararı olan ve Beykoz Adliyesi 2. Aile Mahkemesi’nde görülen davadan cuma günü karar çıktı. Karara göre Reza Zarrab’ın artık 12 yaşındaki kızı Alara’yı göremeyeceği konuşuluyor.

BOŞANMALARINA HÜKMEDİLMİŞTİ

Ebru Gündeş, Zarrab’a açtığı boşanma dilekçesinde, ‘evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını’ gerekçe gösterip, Reza Zarrab’ın bir daha Türkiye’ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürmüştü. Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde 22 Nisan’da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir