Ebru Akel programına konuk aldığı Op. Dr. Melih Gündüz ile fena yakalandı! Önce iş sonra aşk…

Geçtiğimiz yıl boşanan Ebru Akel, daha önce programına davet ettiği Op. Dr. Melih Gündüz ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı Gümüşsuyu'ndaki bir mekana el ele girmesiyle ortaya çıktı.

featured

Oyuncu ve sunucu Ebru Akel, bir serginin açılışında yeni sevgilisi Op. Dr. Melih Gündüz’le ilk kez objektiflere yansıdı. Sergiye sevgilisiyle gelen fakat gazetecileri fark edince görüntü vermemek için adeta köşe kapmaca oynayan Ebru Akel, görüntülenmekten kurtulamadı.

8 YILLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ

Show TV’de Murat Güloğlu ile birlikte “Bu Sabah” programını sunan Ebru Akel Eylül 2020’de 8 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırmıştı. Uzun süredir hayatında kimse olmayan Akel’in daha önce programına davet ettiği Op. Dr. Melih Gündüz ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

SERGİ AÇILIŞINDA GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili ilk kez Ekim 2021’de habersiz şekilde el ele objektiflere yansımıştı. Çift, bu kez bir sergi açılışında ilk kez yan yana görüntülendi. Sergiye sevgilisiyle gelen fakat gazetecileri fark edince görüntü vermemek için adeta köşe kapmaca oynayan Ebru Akel, görüntülenmekten kurtulamadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir