Ebrar Karakurt’tan bomba paylaşımlar! Melis Sezen ve kestane balı göndermeleri olay oldu…

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla sosyal medyanın gündemine oturan güzel oyuncu Melis Sezen'e ve Esra Erol'da fenomen olan "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" sözüne göndermede bulundu.

featured

Kariyeri ve özel hayatıyla magazin basınının ilgiyle takip ettiği milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Melis Sezen’in 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde söylediği ”Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an” cümlesini ti’ye aldı.

5 Aralık’ta düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödül Töreni’ne, Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği ‘Derin’ karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Melis Sezen damga vurdu.

Altın Kelebek’te Melis Sezen’den göğüs şov! İşte o anlar…

Sezen’in cesur kıyafeti ve ödül aldığı esnada söylediği ”Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an” cümlesi, sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Şimdilerde İtalya’da forma terleten ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt da Sezen’in olay yaratan sözlerine göndermede bulundu.

Karakurt, Instagram hesabının Hikayeler kısmından paylaştığı fotoğrafa ”Bunu giyiyorum çünkü üstümde” ve ”Bakıyorum çünkü gözüm var” notunu düştü.

Bu paylaşımının ardından da viral olan ‘Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar’ sözleriyle ilgili bir de video çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir