Duy Beni dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Duy Beni 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Duy Beni 13. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

featured

Duy Beni, Süreç Film imzalı, yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif’in yazdığı, Star ekranlarında yayınlanan ve izleyiciden büyük beğeni toplayan Duy Beni dizisi izleyiciyi ekran başına kitledi. Duy Beni 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Duy Beni yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın yaptığı Duy Beni dizisi bu akşam yayınlanan bölümüyle izleyiciden yine tam puan aldı. Heyecan dolu anlar yaşatan dizinin 13. fragmanı dizi severler tarafından merakla bekleniyor.

DUY BENİ KONUSU NEDİR?

Konu. Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla’ya bir araba çarpıp kaçar.

DUY BENİ DİZİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Duy Beni dizisinin oyuncuları arasında; Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Durul Bazan, Murat Daltaban, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül ve İbrahim Yıldız yer alıyor.

Duy Beni dizisi oyuncuları kim? Duy Beni Ozan kaç yaşında? Duy Beni Utku Coşkun sevgilisi var mı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir