Disney’in skandal kararına Eda Ece’den samimiyetsiz tepki! Adını geçirmedi

Disney Plus'ın Atatürk kararı tepki çekerken ünlüler üç maymunu oynamaya devam ediyor. Atatürk'ü her fırsatta diline dolayan Disney'in ekran yüzlerinden biri olan Eda Ece, platformun Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine göstermelik tepki gösterdi. Ece'nin paylaşımında Disney adını geçirmemesi de dikkatlerden kaçmadı..

featured

ABD merkezli dizi/film platformu Disney Plus Ermeni lobilerine boyun eğerek skandal bir karara imza attı. Disney Plus’ın Aras Bulut İynemli’nin başrol olduğu “Atatürk” dizisini yayınlamayacağı bildirildi.

ERMENİLER KARARDAN MEMNUN

Bir Ermeni haber sayfası ise bu karardan büyük mutluluk duydu. Yapılan haberde “Disney’in Atatürk dizisini iptal etme kararı aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.” notu düşüldü.

ÜNLÜLER ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

Siyasi isimler başta olmak üzere her kesimden tepki gösterilmesine rağmen ünlü isimler skandal karara sessiz kaldı.

Seçim dönemi başta olmak üzere her fırsatta siyasete müdahil olmaya çalışan ünlü isimler Disney’in kararına hiç bir tepkide bulunmadı.

EDA ECE’DEN GÖSTERMELİK TEPKİ, DİSNEY’İN ADINI GEÇİRMEDİ

Disney Plus’ın bazı projelerinde yer alan birçok oyuncu skandal karara sessiz kalırken, platformun marka elçisi olan Ede Ece sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Göstermelik paylaşımda bulunan Ece, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaşıp “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin ortak sevdası, minneti, şükrü Atatürk.” notunu düştü. Eda Ece’yi paylaşımından dolayı takdir edenler olsa da Disney Plus’e tek bir kelime yorum yapmaması dikkat çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir