Dilek Taşı Mustafa kimdir? Salih Bademci kaç yaşında, evli mi?

KANAL D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Mustafa karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Perşembe ekrana gelen dizide Mustafa merak uyandırdı. İşte Mustafa hakkında bilgiler...

featured

Mustafa karakteri, Dilek Taşı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Dilek Taşı dizisindeki Mustafa kimdir?

DİLEK TAŞI DİZİSİ MUSTAFA KİMDİR?

Dilek Taşı dizisinde Mustafa’yı Sâlih Bademci canlandırıyor.

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Haysiyeti, şerefi, ailesi için yaşamıştır her zaman. İşçi olarak çalıştığı fabrikanın lokavttan dolayı kapanması ve karısı Canan’ın yakalandığı amansız hastalık, Mustafa’nın hayatını zorlaştırmıştır. Ömrü boyunca kimseye boğun eğmemiş olan Mustafa karısını iyileştirmek için gururunu ayaklar altına alır. Fabrikaya gidip patronundan alacaklarını ister. Patronu onu kovmaktan beter edince Mustafa isyan eder. Bu isyan, Mustafa’nın hayatını değiştiren olayların da başlangıcı olur.

SALİH BADEMCİ KAÇ YAŞINDA ?

Salih Bademci 39 yaşındadır. Salih Bademci, Türk oyuncudur. Tiyatro çalışmalarını kurucusu olduğu Siyah, Beyaz ve Renkli adlı tiyatro topluluğu bünyesinde ve farklı toplulukların oyunlarında rol alarak sürdürür. Ulan İstanbul, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin gibi televizyon dizilerinde canlandırdığı karakterler ile tanınmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir