Dilan Polat aldatılma iddialarına son noktayı koydu: “Dünyadan kaybolmalı”

Ultra lüks yaşamıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, bu defa aldatılma haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Engin Polat'ın Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan'a mesaj attığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Polat'ın evi terk ettiği ve boşanacakları konuşulurken Dilan Polat'tan beklenen açıklama geldi.

featured

Ultra lüks hayatıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Dilan Polat, geçtiğimiz gün paylaşımlarıyla kafaları karıştırmış, aldatılma haberleriyle gündem olmuştu. Eşi Engin Polat’ı takipten çıkan Dilan Polat, olası bir aldatılma durumunda eşinin dünyayı terk etmesi gerektiğini söyledi.

DİLAN POLAT ALDATILMA İDDİALARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Serbest Hoca lakaplı TikTok fenomeni Reşit Bozdağ’ın, eski sevgilisi Kısmetse Olur Melis ile ilgili söyledikleri ortalığı karıştırdı. Engin Polat’ın Melis’e mesaj attığını söyleyen Bozdağ’ı Melis Buse Betkayan da destekler açıklamalarda bulundu.

Engin Polat’ın kendisine mesaj attığını söyleyen Betkayan’ın açıklamalarından sonra Dilan Polat yaşananlara adeta ateş püskürdü.

“BAŞKA BİR DÜNYA SATIN ALMASI GEREKİR”

Instagram hesabından açıklamalar yapan Dilan Polat, ayrılık haberleri yapanlara ve bu haberlere sevinenlere açtı ağzını yumdu gözünü.

Herhangi bir aldatılma durumunun olmadığını fakat böylesi bir durumda eşi Engin Polat’ın başka bir dünya satın alması gerektiğini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir