Didem Soydan’dan Can Bonoma iddialarına yanıt! Aşık olduğu kişi ortaya çıktı

Katıldığı bir programda hala aşık olduğu kişinin evli ve ailesi olduğunu söyleyen Didem Soydan'ın açıklamalarının ardından tüm oklar önceki yıllarda büyük bir aşk yaşadığı ve şu anda evli olan Can Bonomo'yu göstermişti. İddiaları yalanlayan ünlü manken, aşık olduğu kişiyi de üstü kapalı bir şekilde açıkladı.

featured

Ünlü manken Didem Soydan Youtube’da Melis İşiten’in sunduğu programda magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklamada bulunmuştu. Soydan, eski aşkından “Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var” ifadelerini kullandı ve konuşmasının devamında “Aşık olduğum kişi hala aynı” diyerek tüm ilişkilerini o isimle kıyasladığını söyledi.

AŞIK OLDUĞU KİŞİ CAN BONOMO İDDİASI

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan sözler sonrası, tüm gözler Soydan’ın uzun yıllar aşk yaşadığı ve evlenme arifesindeyken ayrıldığı Can Bonomo’ya çevrildi. Didem Soydan’la ilişkisinin ardından, 2018 yılında ünlü oyuncu Öykü Karayel ile evlenen Bonomo’nun Roman adında bir oğlu var.

ÜSTÜ KAPALI İSİM VERDİ

Can Bonomo’nun adının gündeme gelmesinin ardından Didem Soydan, bir takipçisine yanıt verdi. Ünlü manken “Tüm sektör ve yakın çevrem bu bahsettiğim hâlâ aşığım dediğim kişinin kim olduğunu biliyor, bahsettiğim kişinin 4 sene Amerika’da yaşadığını da biliyor o sebeple gelip burada atıp tutma” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir