Didem Soydan “aşık olduğum adam evli” dedi! Gözler Can Bonomo’ya çevrildi

Ünlü model Didem Soydan, bir Youtube kanalında magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. Soydan eski bir sevgilisine hala aşık olduğunu ancak aşık olduğu kişinin ailesi olduğu için isim vermeyeceğini söyledi. Soydan'ın açıklaması akıllara bir dönem aşk yaşadığı Can Bonomo'yu getirdi.

featured

Sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Didem Soydan bu kez magazin dünyasına bomba gibi düşen bir açıklamaya imza attı. Soydan Melis İşiten’in youtube programına katıldı.

“AŞIK OLDUĞUM KİŞİNİN AİLESİ VAR”

Eski bir aşkından bahseden Didem Soydan’ın eski aşkından bahsetmesi ve aşık olduğu kişinin evli olduğunu söylemesi dikkat çekti.

Ünlü model, “Aşık olduğum tek bir kişi var, hala da ona aşığım. Aşık olduğum kişi hala aynı. İsmini veremem çünkü kendisinin ailesi var. Ben her ilişkimi onunla kıyaslıyorum. Ve hiçbir ilişkim onun önüne geçmedi. İlişkilerimdeki insanlar da bunu bildi. Ben çocuk sahibi olmak hiçbir zaman istemediğim için de ilişki sürmedi” dedi.

Takipçileri sosyal medyada Soydan’ın bahsettiği kişinin bir dönem aşk yaşadığı Can Bonomo olduğunu iddia etti.

CAN BONOMA’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Soydan’ın açıklamaları sonrası Can Bonomo’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından “Ağla şimdi sonsuza kadar” şarkısını paylaştı.

2018 yılından nikah masasına oturduğu Öykü Karayel ile mutlu bir evliliği olan Bonomo’nun Roman adında bir oğlu bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir