Devlet Bahçeli’den Ekrem İmamoğlu’nun ‘ahmak davası’na yorum: ‘Kılıçdaroğlu’na kumpas kuruldu’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret etmesi nedeniyle aldığı cezayı değerlendirdi. Bahçeli, kararın henüz kesinleşmediğini belirtirken fırsatçılara da gün doğduğunu söyledi. Sürecin Kılıçdaroğlu'na karşı bir operasyon olduğunu kaydeden Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da bulunduğu esnada kural dışı hamlelerle devre dışına alınma çabaları gözden kaçmayan kurnazlık ve kumpastır." dedi.

featured

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaretten yargılandığı davada çıkan karara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Anadolu 7.Asliye Ceza Mahkemesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dün vermiş olduğu karar siyasi ortamı sadece hareketlendirmekle kalmamış, abuk sabuk pek çok tartışmayı da körüklemiş, böylelikle fırsatçılara gün doğmuştur.

Malum olduğu üzere, ilk derece mahkemenin açıkladığı karar kesin olmayıp İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açıktır. Bu somut gerçek ortadayken bir kaşık suda fırtına koparmak, adeta felaket naraları atmak, darbe iddialarından bahsetmek sahtekârlıktır.

Benzer Haberler
omer-celik-imamoglu
Ömer Çelik’ten Ekrem İmamoğlu yorumu: 6’lı masada siyasi mühendislik çalışmaları yarış halinde
suleyman-soylu-babacan
İçişleri Bakanı Soylu: ‘Tarihin en kötü belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tayyip Erdoğan’ı kıyaslamak hadsizlik örneğidir’
meral-aksener-sinsi
Ekrem İmamoğlu’na HDP’den Meral Akşener için ‘En sinsi tehlike’ uyarısı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir