Ömer Çelik’ten Ekrem İmamoğlu yorumu: 6’lı masada siyasi mühendislik çalışmaları yarış halinde

AK Parti Sözcüsü Çelik, bir araya gelen 6 partinin arasında yaşanan rekabete işaret etti. Çelik, muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye karşı linç kampanyası yürüttüğünü söyledi.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‌2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karar sonrası yaşanan sürece dikkati çekti.

6’LI MASADAKİ REKABETE DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, “Yargı kararı sonrasında 6’lı masa içinde birden çok siyasi mühendislik çalışmasının yarış halinde olduğunu milletimiz görüyor.” dedi.

‘BAZI KARARLARI BİRBİRLERİNE DAYATMAK İÇİN KULLANIYORLAR’

Çelik,“Yargı sürecini, 6’lı masa içinde siyaset yoluyla kabul ettiremedikleri bazı kararları birbirlerine dayatmak için kullandıklarını da herkes görüyor.” diye yazdı.

“Tüm bu siyaset mühendisliği çalışmaları elbette kendilerini ilgilendirir.” ifadesini kullanan Çelik, “Ancak hiçbir siyasi mühendislik arayışı için Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef almalarına müsaade etmeyiz. Biz millet iradesinden başka siyasi güç tanımayanların partisiyiz!” vurgusu yaptı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1603392493025775616?s=20&t=h6D69GyFCa96PlMy9ZARaQ

‘AK PARTİ’NİN SİCİLİNDE MİLLET İRADESİ VAR’

“AK Parti, siyaset meydanlarının partisidir!” diyen AK Parti Sözcüsü Çelik, açıklamasında şunları aktardı:

“AK Parti, millet iradesine koşulsuz bağlılığın partisidir! AK Parti, sandıktan çıkan iradenin üstünlüğüne adanmış bir siyasi partidir! AK Parti’nin sicilinde Cumhuriyet, demokrasi, millet iradesi, sandık ve hizmet siyaseti vardır!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir