Devlet Bahçeli: “Hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır?”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde gündemdeki konularla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

featured

MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin açıklamalarından önemli başlıklar;

Hayat boyu öğrenmeye inanıyorum. Öğrenmenin yaşı öğretmenin sınırı yoktur. Öğrenmeye kapalı olmak cehalete kucak açmakla eş anlamlıdır. Bugün sivrilen en büyük tehdit cehalettir. Bilmeyene ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, ona dikkat edelim. Bilmeyen ve bilmediğini bilen basittir ona öğretelim. Bilen ve bildiğini bilen bilgedir onu takip edelim. Descartes’in dediği gibi var olmanın şartı, var olmanın şuuruna ermektir.

AHMAKÇA VE ALÇAKÇA BİR TEZGAH

Tarihin tozlu raflarına düğümlenerek bırakılan tartışma konularını dış bağımlı operasyon ikmaliyle tekrar gündeme taşımak yalnızca aymazlık değil, ahmakça ve alçakça bir tezgahtır. Milli ve manevi değerlerimizin istismar edilmesini tahrik ve provoke edenler ne bu vatana ne bu millete ne de 100 yıllık cumhuriyet müktesabatına saygı duymayan asalaklarlardır.

Milli ve manevi hayatımızın tüm güzelliklerine karşı adı konulmamış ilanı yapılmamış bir savaş halindeyiz. Mlilletimizi gökyüzünden güneş ışığından hatta ve hatta karanlıktan bile mahrum etmek isteyen halinler ve namusuyla çıkarlarını bir tutan işbirlikçiler vardır ve hüvviyetleri bellidir.

‘HİLAFET BAYRAĞI DİYE BİR ŞEY VAR MIDIR?

30 Aralık Cumartesi günü Anıtkabir’de bağıran bir sapığın provokasyonu ile yılın ilk günü Galata’da düzenlenen yürüyüşte ‘Hilafet bayrağı açtığı’ iddiasıyla saldıran meczubun hadisesi tesadüf değildir. Ey cahiller, ey kendini bilmezler, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Korku tacirliğine soyunanlar, yabancı istihbarat örgütlerinin sızmalarıdır.

TARİHE NOT DÜŞEREK SÖYLÜYORUM

Şayet hazımsızlık Kelime-i Tevhid’deyse tarafımızı ve kararımızı açık bir şekilde söylüyor ve tarihe not düşüyorum;

Lâ ilâhe İllallah Muhammedün Resûlullah

Her Arapça yazıyı ve görseli irtica diye sunanlar milli dayanışma faaliyetlerimize 5. koldan saldıranlar yabancı istihbarat sızmalarıdır.

SÜPER KUPA FİNALİ

Riyad’da oynanması gündemdeyken ertelenen Süper Kupa finalinden sonra yaşanan sipariş heyecan dalagsı Türkiye’nin bölgesel ilişkilerini ve diyalog köprülerini dinamitlemekten başka bir işe yaramamıştır. Türk futbolunda olmayan tek şey futboldur. Bunun dışında ne aranırsa bulunacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu süreci yönetemediği gibi Fenerbahçe ve Galatasaray sağduyulu ve soğukkanlı hareket edememiştir.

BÖYLSEYSE TÜRK FUTBOLU DUVARA TOSLADI

Kimse Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyasi hesaplaşma sayfası açmanın peşinde koşmamalıdır. Atatürk’ün bir futbol müsabakasında istismarı müsabakanın günler öncesinde her ihtimalin hesaplanarak tedbirlerin alınmaması ihmal veya öngörüsüzlük olarak değerlendirilemez. Böyleyse Türk futbolu duvara toslamış demektir.

Maçın oynanması için Riyad’ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz. Türk futbolunu siyasi tartışmaların içine çekmenin vatanseverlikle alakası yoktur.

En başta TFF Başkanı olmak üzere Riyad krizine dahil olan her kim varsa kuru bir özürle bir şey olmamış gibi davranarak vaki sorundan muafiyet kazanamaz.

SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI

Sosyal medya suç ve suçluyu övdüyü mecra haline dönmüştür. Ya sosyal medya kullanımı A’dan Z’ye yeni baştan düzenlenmeli ya da Batı’nın içimize konuşlandırdığı bu melanet ve mikrop yuvasını hepten işlevsiz hale getirmeliyiz.

YARGITAY AÇIKLAMASI

Yargıtayın verdiği Can Atalay kararını destekliyoruz. Bölücülere hak ihlallerini cömertçe veren AYM milletimizin hakkını nasıl savunacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir